Workshop Soap

Je maakt een soapverhaal van 10 minuten. Daarbij word je geholpen door veel mensen die daar iets mee te maken hebben, zoals een regisseur, tekstschrijver, grimeur, stylist, cameramannen/vrouwen, geluids- en lichttechnici en uiteraard is er ook nog publiek nodig.

Bij deze workshop zijn veel rollen te verdelen en er zal dus goed samengewerkt moeten worden. Er worden geen attributen gebruikt, maar soms pakken leerlingen iets dat in het lokaal aanwezig is om hun rol te verduidelijken. Doelgroep: 3 t/m 8 (inhoudelijk uiteraard aangepast aan de leeftijd)

Vervolgens gaan de kinderen de primaire kleuren mengen (we noemen dat ‘toveren’); we krijgen zo weer hele nieuwe kleuren. Aan de kinderen wordt gevraagd om dingen in groen, paars en oranje te noemen. En er wordt natuurlijk ook geschilderd in de mengkleuren. En als het vel helemaal vol is met kleuren, worden er zwarte lijnen om de gekleurde vormen gezet. Het resultaat is een ontwerp voor een glas-in-loodraam.

Docent(e):

 

Kosten: € 120,= per groep. (voor speciale wensen is nader overleg over de prijs nodig)
Ruimte: eigen lokaal met meubilair aan de kant of speellokaal. Geen open ruimte zoals een hal, e.d.
Tijdsduur: ca. 1,5 tot 2 uur
Benodigdheden: CD-speler

Let op: wanneer u klikt op Inschrijven wordt u doorverwezen naar de speciale inschrijfpagina van Kunstencentrum Nieuwe Vaart