Pret op de speelplaats

Heeft u ruimte over op de speelplaats of moet de school nodig opgevrolijkt worden, laat dan de klas, in samenwerking met mij, een fantasie speeltoestel of een muurdecoratie ontwerpen. Wat dacht u van een olifantenglijbaan, een giraffenglijbaan, een vrolijk kunstwerk aan de buitenmuur of leuke banken voor de leerkrachten om op te zitten. Kortom alles is mogelijk!

Hoe gaan we te werk?

In samenwerking met de kinderen in de klas gaan we eerst de ontwerpen maken en vervolgens in klei uitvoeren. Daarna ga ik met de ontwerpen van de kinderen aan de slag in mijn atelier en maak er een kunstwerk van (in piepschuim). Vervolgens wordt het gecoat in polyester waardoor het stevig is en alle weersomstandigheden en speelpret kan trotseren.

Het kunstwerk kan variëren in de grootte van 1 x 1 m3 tot 3,5 x 3,5 m3, afhankelijk van de wensen van de school. Na drie weken wordt het kunstwerk, met fundering, onder deskundige leiding geplaatst, klaar om door de kinderen in gebruik te worden genomen. De speelpret kan beginnen!

Docent(e): Maaike Claus

 

Kosten: € 50,= per uur, exclusief materialen.
Doelgroep: groep 1 t/m 8
Opmerking: De kosten voor het project zijn afhankelijk van de grootte van het kunstwerk.

Let op: wanneer u klikt op Inschrijven wordt u doorverwezen naar de speciale inschrijfpagina van Kunstencentrum Nieuwe Vaart