Jorien Bosklopper

Jorien Bosklopper

Dans / ballet

Vanaf mijn 14e ben ik niet meer te stoppen als het om dansen gaat. Het is mijn lust en mijn leven.

Ik heb de opleiding voor Docent Dans gevolgd op het Friesland College in Heerenveen (nu gevestigd in Leeuwarden; afgestudeerd in 2006) en daarna de opleiding Theaterdans Uitvoerend op de Fontys dansacademie in Tilburg (afgestudeerd in 2011).

Klassiek ballet en Streetjazz

In De Meern geef ik nu al jaren, onder de vleugels van Nieuwe Vaart, met veel plezier Klassiek ballet en Streetjazz. Klassiek ballet vind ik belangrijk omdat het een goede basis is voor alle dansstijlen. Je leert het lichaam heel bewust te gebruiken. En Streetjazz brengt de heupen weer los en laat de boxen knallen. Een goede mix tussen groove en techniek.

In mijn lessen gaat een goede sfeer boven alles. Maar even belangrijk zijn alle leuke technische oefeningen om de leerlingen te laten groeien in de geweldige kunstvorm DANS.

Dance Fusion

Naast de danslessen die ik geef volg ik zelf ook nog geregeld danslessen in meerdere stijlen en wanneer ik kan doe ik mee aan dans- en theaterprojecten. Ook organiseer ik projecten en evenementen, en geef ik privélessen, workshops, cursussen en de danslessen onder de naam van mijn bedrijf ‘Dance Fusion’.