Prinses Christina Concours inschrijving geopend!

Van januari tot en met april trekt het Prinses Christina Concours weer door het land. Jongeren van 12 t/m 19 jaar (zang t/m 21 jaar) kunnen zich vanaf nu inschrijven. De selecties vinden plaats in Enschede, ‘s-Hertogenbosch, Groningen, Zaandam, Maastricht en Rotterdam. De precieze data en locaties van het concours in 2018 vind je hier.

Speel voor een professionele jury

Het concours beperkt zich niet tot één instrument of een bepaald niveau. Iedereen mag meedoen! Je bent van harte welkom als je een klassiek stuk goed in de vingers hebt. Het is heel leerzaam om mee te doen aan een concours, want wat betekent het nou om op een podium te staan en voor publiek een zelfgekozen stuk uit te voeren? En hoe is het om voor een professionele jury te spelen? Hoe ga je om met eventuele zenuwen en speel je om te winnen of vind je het gewoon leuk om een keertje mee te doen?
Lang niet iedereen komt in de finale. Wel krijgt iedere deelnemer na afloop in een jurygesprek tips en adviezen om weer verder te gaan. Deelnemers ontvangen bovendien een certificaat van deelname.

Klik hier om je in te schrijven voor het concours 2018.

Klik hier voor meer informatie over het Prinses Christina Concours.

Heb je toch nog vragen? Dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen naar inschrijving@christinaconcours.nl