Kunstencentrum Nieuwe Vaart (voorheen Muziekschool Abraham Feijten), opgericht 11 juni 1968,  bestaat 50 jaar.

We gaan daar de komende tijd ruim aandacht aan schenken. Als eerste  met een concert op 16 juni a.s., aanvang 14.30 uur in de Dorpskerk te Maarssen. Tijdens dit concert zal een mix van jonge talenten, gevorderde(oud) leerlingen, (oud)docenten optreden.

We nodigen je van harte uit omdat je in het heden of verleden bij onze organisatie betrokken bent geweest als (oud)leerling, (oud)docent, ambtenaar, (openbaar)bestuurslid. Aansluitend is er een samenzijn in ´t Trefpunt achter de kerk om met elkaar nog wat herinneringen op te halen en te delen. In de bijlage meer details over dit concert  en ook alvast de uitnodiging voor het komend jaar. Dan vindt onze grote voorstelling plaats op de Kasteelvijver bij De Haar te Haarzuilens.

Tijdens het concert op 16 juni a.s. zullen optreden (oud)leerlingen  van Willy Lemmens (piano), Marijke de Koe (viool) , Cathrine de Mos en Sari Straatsma (dwarsfluit), Jaap Delver (blokfluit), Beate Loonstra (harp), Henk Veldt en, Elwin Smit (koper), docentenband met Vincent Smeets, Akos Laki, Carlos Matos, Ratko Zjaka en van de ouddocenten Michiel Rozendal (musical) en Jim Berben (orgel),

Het zou geweldig zijn als we je mogen begroeten op zaterdag 16 juni a.s. | Dorpskerk te Maarssen, Kerkweg 19

Namens bestuur en team Kunstencentrum Nieuwe Vaart,

Reinold van Zijl